ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας συνέχεια με Κόρινθο

Στο κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου, θα αγωνιστεί το Σάββατο (16/2) στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία, θα αντιμετωπίσει την Κόρινθο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague με στόχο τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί. Με εξαίρεση το δεδομένο πρόβλημα της απουσίας της Σάσκια Χίπε, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητριών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Κατερίνα Ζακχαίου: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Κόρινθο εκτός έδρας και στόχος μας είναι η νίκη και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε το τελευταίο διάστημα. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη διαρκή βελτίωση στις αναμετρήσεις που ακολουθούν».