ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας με την Ελευθερία Μοσχάτου!

Μετά τη σπουδαία πρόκριση στη φάση των «16» του EuroCup, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα, δίνοντας το τελευταίο ματς για το 2021. Τα κορίτσια του Θρύλου, μετά τη νίκη με +15 (84-69) επί της Ενισέι Κρασνογιάρσκ στο ΣΕΦ,  στη ρεβάνς των «32» του EuroCup, αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (29/12, 14:00) εκτός έδρας την Ελευθερία Μοσχάτου, για την 8η αγωνιστική της Α1. Οι «ερυθρόλευκες», με… αέρα Ευρώπης, θέλουν να συνεχίσουν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, να πανηγυρίσουν άλλη μία νίκη και να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα…

Δηλώσεις:

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, είχαμε καλές προπονήσεις με φρεσκάδα και πολύ καλή ένταση. Αναλύσαμε το παιχνίδι των αντιπάλων παικτριών και θέλουμε να βγάλουμε στον αγώνα όσα κάναμε στις προπονήσεις».

Ελένη Σύρρα: «Γυρίσαμε με πολύ καλή διάθεση από το Χριστουγεννιάτικό μας ρεπό, αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις που κάνουμε και ελπίζω να το βγάλουμε και στο ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου. Πιστεύω στο πλάνο του προπονητή μας, θα το ακολουθήσουμε και θα πάρουμε τη νίκη, αν μείνουμε συγκεντρωμένες στο στόχο μας».