ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2022-2023
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2022-2023
.
Εκτός έδρας με Πορφύρα οι πρωταθλήτριες Ελλάδας!

Μετά τη νίκη (3-0) επί της Λαμίας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 20ή αγωνιστική, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο (12/2) στις 20:00, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Πορφύρα, για την 21η «στροφή» της Volley League, με στόχο ένα ακόμα «καθαρό» τρίποντο. Στο ματς με τον Πορφύρα, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, στο δρόμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Ο αγώνας με τον Πορφύρα είναι από αυτούς που πρέπει να δίνουμε τη μέγιστη προσοχή μας, ώστε να μην σπαταλήσουμε ενέργεια, γιατί έχουμε μια σειρά πολλών απαιτητικών αγώνων τις επόμενες εβδομάδες. Πάμε για τη νίκη. Σιγά-σιγά αναρρώνουμε από τους τραυματισμούς μας και αυτό είναι ένα πολύ καλό νέο για τις εβδομάδες που έρχονται».

Μαρία Γενιτσαρίδη: «Στόχος της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πορφύρα, είναι η καθαρή νίκη. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να φανεί η δουλειά μας στο γήπεδο».