ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

Μετά τη νίκη (87-68) επί της Σζεκζάρντ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα, την Κυριακή (29/1), με ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 14:30 τις «πράσινες» εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1. Στόχος των «ερυθρόλευκων» η νίκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ώστε να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που «τρέχουν» στο πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Θρύλου μετρούν 16 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (με ένα ματς λιγότερο) έως τώρα στην Α1.

Δηλώσεις:

Θάνος Νίκλας: «Ένα ιδιαίτερο και σημαντικό παιχνίδι αύριο σε μια δύσκολη έδρα. Ερχόμαστε από ήττα στη δικη μας έδρα, για το θεσμό του Κυπέλλου και πρέπει να βγάλουμε αγωνιστική αντίδραση. Έχουμε προετοιμαστεί, αλλά όλα θα κριθούν από την ενέργεια μας στο παιχνίδι, όπως έγινε και τη Τετάρτη στο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Εβίνα Σταμάτη: «Ένα παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι πάντα ιδιαίτερο! Παίζουμε στην έδρα τους και ο κόσμος δίνει μια έξτρα ώθηση. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στο παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάνουμε κάθε φορά».