ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Εκτός έδρας με Άρη οι πρωταθλήτριες Ελλάδας!

Με εκτός έδρας αναμέτρηση συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο (26/2) στις 17:30 (live streaming: https://www.youtube.com/watch?v=_sfvoExrC0s) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για την 23η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «διπλό». Τα κορίτσια του Θρύλου, που μετρούν πέντε διαδοχικές «καθαρές» νίκες, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να πανηγυρίσουν τρεις ακόμα βαθμούς στο πρωτάθλημα της Volley League.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Το Σάββατο, αρχίζει μία σειρά δύσκολων αγώνων. Ο πρώτος είναι κόντρα στον Άρη, μια ομάδα που βασίζεται στις πιο δυνατές του παίκτριες, την Μερκάντο και την Έβενς και στόχος μας είναι να τις περιορίσουμε. Πρέπει να παίξουμε με προσοχή, αλλά να κάνουμε και έναν επιθετικό αγώνα. Δουλέψαμε καλά και αυτή τη βδομάδα. Η ομάδα έχει κίνητρο».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Είναι ένα ματς στην έδρα του αντιπάλου και προέρχεται από δυο δυνατές νίκες. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και μεγάλη συγκέντρωση για να φύγουμε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη».