ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Δυο νίκες μακριά από τον στόχο μας...

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του Final 4 του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχείο της Σύρου οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών (ΕΣΑΠ, Περιφέρεια Κυκλάδων, Δήμος Ερμούπολης - Σύρου) εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η φετινή διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διήμερο 19-20 Φεβρουαρίου στη Σύρο, θα αποδειχθεί κορυφαία όλων, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους.  Την διαδικασία προλόγισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και στην συνέχεια, ο αντιδήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αθανασίου απήθυνε έναν χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου κ. Μαραγκού.

Από κει και πέρα το λόγο πήραν οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στη διοργάνωση και ακολούθησαν οι αρχηγοί. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν στη διαδικασία ο Ρομπέρτο Πιάτσα και ο αρχηγός Ντίμα Φιλίποφ.

 

Ρομπέρτο Πιάτσα “Αφοσίωση και Συγκέντρωση”

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί με την ομάδα μου, στο πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός της σεζόν. Γνωρίζω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο από φίλους του βόλεϊ. Η ομάδα μου για να μπορέσει να προχωρήσει και να βρεθεί στον τελικό, θα πρέπει στο σημαντικό αυριανό ματς, να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ηρακλής θα παρουσιαστεί σαφώς καλύτερος από την πρώτη φορά που τον αντιμετωπίσαμε, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και για αυτό το λόγο πρέπει να αγωνιστούμε με αφοσίωση και συγκέντρωση στον στόχο μας.”

 

Ντίμα Φιλίποφ “Δυο νίκες μακριά από τον στόχο μας…”

“Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του νησιού για την άψογη έως τώρα φιλοξενία τους. Πάντα ερχόμαστε εδώ με μεγάλη χαρά γιατί ξέρουμε ότι το νησί, αγαπάει και ζει για το βόλεϊ. Το League Cup είναι μια γιορτή για το άθλημα, πιστεύω και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες να απολαύσει υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όλες οι ομάδες βρίσκονται δυο νίκες μακριά από τον τίτλο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε δυο νίκες στους αγώνες που θα παίξουμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα γελάμε το Σάββατο το βράδυ.”