ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Δοκιμασία στο Μοσχάτο για τον Θρύλο

Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να δοκιμάζονται στην έδρα της Ελευθερίας Μοσχάτου για την 18η αγωνιστική της Α1 Γυναικών (22/02, 14:00).

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την 2η ομάδα της βαθμολογίας και αναζητά ουσιαστικά την 133η συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις (και 115η στο πρωτάθλημα).

Για τις «ερυθρόλευκες» συνεχίζει την θεραπευτική της αγωγή για τον αστράγαλό της η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Η Ελευθερία Μοσχάτου διαθέτει δυνατό ρόστερ και δικαίως βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Παίζουμε εκτός έδρας και αυτό που μας ενδιαφέρει, όπως και συνεχίζω να τονίζω, είναι πως πρέπει να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Θέλω να δω πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση αυτές τις μέρες. Επιμένω δεν είναι εύκολο ματς. Η Ελευθερία έχει καλές ξένες αλλά και έμπειρες Ελληνίδες αθλήτριες. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη».