ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Δοκιμασία με τη Νίκη Λευκάδας εντός έδρας

Ένα ακόμα παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο εντός έδρας τη Νίκη Λευκάδας (29/02, 15:00, Βοηθητική Αίθουσα 5 του ΣΕΦ) για την 19η αγωνιστική της Α1 και αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει το νικηφόρο σερί τους. Ο Ολυμπιακός έχει 133 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και 115 στο πρωτάθλημα και απέναντι στη Νίκη θέλει να συνδυάσει το καλό μπάσκετ με μια ακόμα επιτυχία.

Συνεχίζει πάντως να έχει προβλήματα τραυματισμών αφού εκτός παραμένει η Αγγελική Νικολοπούλου. Η διεθνής γκαρντ είναι στην τελική ευθεία για την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά δεν θα παίξει απέναντι στη Νίκη Λευκάδας. Πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα, νιώθει καλύτερα και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενσωματωθεί κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Η αποστολή του Θρύλου για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το ματς ότι: «Μην γελιόμαστε. Η Νίκη είναι πάντα μια δύσκολη ομάδα. Από την μεριά μας έχουμε βρει τους ρόλους μας, είμαστε καθημερινά σε μια περίοδο προετοιμασίας, αλλά κάνουμε καλή δουλειά. Εχουμε μελετήσει τις αδυναμίες της αντιπάλου μας και ξέρουμε που θα χτυπήσουμε. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και οφείλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να συνεχίσουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις».