ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Διευκρινιστική Δήλωση Δημήτρη Καζάζη

Ο Δημήτρης Καζάζης προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με το κλίμα τρομοκρατίας στο γήπεδο της Κυψέλης, μέσα από το osfp.gr: «Η δήλωση μου μετά τη λήξη του αγώνα ότι η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όπως επίσης η αναφορά μου με τις λέξεις καυτή και εχθρική, φυσικά και ήταν ειρωνική! Πραγματοποιήθηκε υπό την πίεση 250 ατόμων που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο με απειλητικές διαθέσεις. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου νιώσαμε την απειλή μέσα στους χώρους που αγωνιζόμαστε εκεί όπου τέτοια άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση»!

Ήταν εχθρική ατμόσφαιρα, είχαμε ρίψη πολλών αντικειμένων που κάποιες στιγμές ξέφευγε από τα όρια. .Στο γήπεδο του Ολυμπιακού αλλά και στα υπόλοιπά γήπεδα, δεν έχουν παρατηρηθεί τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, πλην του Μίλωνα και της Κυψέλης, τα οποία όμως είναι ακατάλληλα για γίνονται αγώνες. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται ομαλά στην έδρα μας και δεν υπάρχουν παράπονα από τις φιλοξενούμενες ομάδες. Σε αντίθεση με το σημερινό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε οργανωμένο κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι παράγοντες και οι φορείς του αγώνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

«Χάσαμε άδικα ένα βαθμό»

Αναφορικά με την εξέλιξη του ματς τόνισε: «Η νίκη είναι νίκη, αλλά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχεις δικαίωμα να χαλαρώσεις. Εκεί νομίζω πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα, να καθαρίσεις 3-0 και να φύγεις. Μετά έγινε ρώσικη ρουλέτα και πήγαμε σε ένα παιχνίδι 3-2, αλλά χάσαμε άδικα ένα βαθμό. Έπρεπε να τελειώσουμε το τρίτο σετ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να φύγουμε»

Όσον αφορά την απόδοση του Ντιάτσκοφ τόνισε:

«Δεν είναι μόνο ο Αντρέι. Είναι από τα παιδιά που τα έχουμε επιλέξει να βοηθήσουν, όπως και οι 14 αθλητές. Προσπαθούμε να έχουμε μία καλή χημεία και είμαστε σε καλό σημείο, είμαστε πρώτοι, δεν έχουμε ήττα και συνεχίζουμε». Για το ροτέισον συμπλήρωσε: «Δεν είναι εύκολο το ροτέισον. Πρέπει να το διαχειριστούμε για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι έχουμε επιλογές, τα παιδιά ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν. Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής είμαστε καλά».

Τέλος για το Champions League πρόσθεσε: «Η πρόκριση έχει απομακρυνθεί. Εγώ είμαι ρεαλιστής. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδό μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήρθε μία απογοήτευση. Σήμερα, μέχρι το τρίτο σετ στο 16-12 ήμασταν καλά. Ναι μεν το κερδίσαμε, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε ένα βαθμό».