ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Δηλώσεις Ολυμπιακός-Φοίνικας Σύρου

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου μίλησαν στο www.osfp.gr ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Καζάζης, ο κεντρικός μας Γιάννης Τακουρίδης και ο πασαδόρος Κώστας Προύσαλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Δημήτρης Καζάζης: «Έχουμε κάνει πολύ σκληρή δουλειά και με την αναβολή μπορέσαμε να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι μια καλή αρχή. Ήμασταν σοβαροί και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Η ομάδα είναι νέα. Έχει πολλά καινούργια πρόσωπα και ψάχνει την ταυτότητα της και υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δουλεύουμε σε όλα τα κομμάτια. Το σερβίς μας αλλά και η ανάπτυξη είναι πολύ καλά. Όσο αφορά το παιχνίδι με την Κηφισιά πρέπει να πιάσουμε την ίδια και ακόμη καλύτερη απόδοση για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ. Δεν είναι ο πρώτος στόχος μας αλλά είναι ένας τίτλος που θέλουμε να κατακτήσουμε» 
 
Γιάννης Τακουρίδης: «Περίμενα να κερδίσουμε. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Η αναβολή όπως φάνηκε μας βοήθησε να δέσουμε περισσότερο ως ομάδα και να δείξουμε καλά στοιχεία. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρεμιέρα μου στον Ολυμπιακό. Όπως έχω πει και πάλι είναι τιμή να είσαι στον Ολυμπιακό» 
 
Κώστας Προύσαλης: «Το πρώτο παιχνίδι πάντα έχει ιδιαιτερότητες. Εμείς ξέραμε πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ήρθε ο καιρός να το δείξουμε. Τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικά όχι γιατί μόνο κερδίζεις αλλά γιατί δείχνουν σε τι δρόμο είσαι. Εμείς παίξαμε με μια καλή ομάδα και δείξαμε πως βαδίζουμε σωστά. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με την Κηφισιά και εάν έχουμε υπομονή και συγκέντρωση δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είναι τελείως διαφορετικό ματς. Όταν ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση δεν φοβάται κανέναν».