ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το σερί μέσω… Λαμίας!

Η αναμέτρηση με τη Λαμία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής με την οποία πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ, είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Το «ερυθρόλευκο» καλεντάρι ανοίγει με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, λίγες ημέρες μετά την επικράτηση κόντρα στο Φοίνικα Σύρου (3-1) στο Ρέντη. Στο τελευταίο ματς του 2014, ο Θρύλος πανηγύρισε τη δέκατη νίκη του σε ισάριθμα ματς και τη Δευτέρα στις 19:00, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο και αήττητο σερί του φτάνοντας στις 11 νίκες. Η προετοιμασία των νταμπλούχων ξεκίνησε από την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα. Οι ερυθρόλευκοι παρακολούθησαν βίντεο πριν την έναρξη του προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των βολεϊμπολιστών του. Τη Δευτέρα το πρωί αναχωρεί με προορισμό τη Λαμία η αποστολή του Ολυμπιακού.

Καζάζης: “Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο”

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λαμία τόνισε:“Eίναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και πρώτο της χρονιάς και θέλουμε να το συνδυάσουμε με τους 3 βαθμούς. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο μας γιατί θα παίξει ελεύθερα και δεν έχει να χάσει τίποτα μέσα στην έδρα του. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί ώστε σε ένα τέτοιο παιχνίδι που μπορεί να κρύβει παγίδες να μην έχουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα και να κάνουμε μια καλή αρχή για τη νέα χρονιά”.

Χριστοφιδέλης: “Δεν ξεχνάμε...”

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Λαμία: “Είναι άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί και να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει και το rotation που χρειάζεται χωρίς αυτό να υποβαθμίζει την ομάδα της Λαμίας. Άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι έχουμε περάσει δύσκολα στο γήπεδο της Λαμίας τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρώμενοι για να φτάσουμε στην κατάκτηση των 3 βαθμών”.