ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το αήττητο κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή στο Ρέντη

Με μοναδικό στόχο της να διευρύνει το αήττητο και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Handball Premier, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.- «Ομίλου Ξυνή», υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την Κυριακή (9/12), στις 18:00, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3 και οι νταμπλούχοι Ελλάδας, με τον κόσμο τους στο πλευρό τους, θέλουν να πανηγυρίσουν την 8η νίκη τους και να συνεχίσουν αήττητοι την πορεία τους για την διατήρηση των κεκτημένων.  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» αποτελείται από τους: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Λουίς Φελίπε Ρέινα Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Νίκος Λιάπης, Αντώνης Κόντης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα κλασσικό ντέρμπι. Έχουμε ξεπεράσει πολλά προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι για 60  λεπτά στο πλάνο μας. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, να είναι η δύναμη μας απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ώστε να συνεχίσουμε αήττητοι και να διατηρηθούμε στην κορυφή του πρωταθλήματος».

*Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.