ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το «17Χ17» με τον Αθηναϊκό

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα μπάσκετ γυναικών να φιλοξενεί το Σάββατο (09/03, 15:00), τον Αθηναϊκό στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σκοπός δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κορυφή της Α1 Γυναικών και την διατήρηση του αήττητου σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν 88 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και 102 συνολικά και θέλουν να φτάσουν σε ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα, επεκτείνοντας το σερί τους εντός των τειχών.

Mοναδικά προβλήματα για τον Θρύλο για το παιχνίδι με την ομάδα του Βύρωνα είναι αυτά των Ρίτα Ρασίντ και Μίρνα Μάζιτς και ο Γιώργος Παντελάκης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπόλοιπες αθλήτριές του.

Η αποστολή των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση πως: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και το γεγονός πως έχουμε ένα ματς την εβδομάδα, μας δίνει τον χρόνο για να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειες έχουμε. Τώρα φιλοξενούμε τον Αθηναϊκό στην έδρα μας να κατακτήσουμε άλλη μία νίκη και να την συνδυάσουμε με πολύ όμορφο μπάσκετ. Έχουμε στο μυαλό μας το αήττητο, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος της χρονιάς να παραμείνουμε στην κορυφή. Δεν έχουμε κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θέλουμε το Σάββατο να δούμε στο παρκέ τόσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις».