ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για το «διπλό» στη Βούλα!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει, το Σάββατο (28/1), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 19:00 την Θέτιδα στη Βούλα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League. Στόχος της ομάδας του Λορέντζο Μιτσέλι, να βγάλει αντίδραση, να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα στη Βούλα.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Στο πρόγραμμα μας έχουμε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν είναι εύκολο. Για αυτό δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να τελειώσουμε καλά αυτόν τον μήνα, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά μετά στους νέους στόχους που θα έχουμε τον Φεβρουάριο».

Μαρία Τσιτσιγιάννη: «Στο αυριανό παιχνίδι με τη Θέτιδα Βούλας, καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας ένα δύσκολο αποτέλεσμα και να προσπαθήσουμε για τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία κυνηγάει όλα τα παιχνίδια. Έχουμε την εμπειρία και την όρεξη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτό. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».