ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για τις 135 σερί νίκες στον Άγιο Δημήτριο

Ένα ακόμα ματς για τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου (08/03, 14:00) για την 20η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκες» παραμένουν για 134 σερί ματς αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και ενώ στην Α1 Γυναικών εχουν φτάσει τις 116 συνεχόμενες νίκες.

Στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου επιστρέφει και η Αγγελική Νικολοπούλου, καθώς η διεθνής γκαρντ του Θρύλου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπώρησε και είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι αποτελείται από τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμάς. Το σημαντικό για μένα είναι να βλέπω βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις και όσα πράγματα δουλεύουμε να βγαίνουν και στους αγώνες. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για μας είναι ότι επιστρέφει η Αγγελική μετά από τον τραυματισμό που είχε. Θα την χρησιμοποιήσουμε κανονικά απέναντι στην Δάφνη και θα προσπαθήσουμε να της δώσουμε τα λεπτά που χρειάζεται για να βρει τον ρυθμό της. Οσο για το παιχνίδι στον Άγιο Δημήτριο, πρέπει όπως πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να πάρουμε τη νίκη και να πανηγυρίσουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις».