ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την 105η νίκη στο πρωτάθλημα

Μετά τη νίκη στην Ουγγαρία για το Eurocup, ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται στην Λευκάδα με την τοπική Νίκη την Κυριακή (08/12, 14:00) για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει το αήττητο σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Θρύλος έχει 121 συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα και μετράει 104 σερί στο πρωτάθλημα και με μία ακόμα ισοφαρίζει το ρεκόρ του Αθηναϊκού που σταμάτησε στις 105.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νίκη Λευκάδας αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Βασιλική Λούκα.

Στην Αθήνα έμεινε η Μαρία Αυτζή λόγω του τραυματισμού που την ταλαιπωρεί.

 

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία και τη νίκη, επιστρέφουμε και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι γνωστός. Θέλουμε το αήττητο και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Παίζουμε ένα ματς στην Λευκάδα και η νίκη είναι αυτοσκοπός μας. Προερχόμαστε από ένα ευρωπαϊκό ματς, που δείξαμε καλά στοιχεία και περιμένω και στο αυριανό (8/12) παιχνίδι να δείξουμε παρόμοιο πρόσωπο. Δουλεύουμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και φαίνεται αυτό με την απόδοσή μας στο παρκέ».