ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την 100η νίκη του στην Α1 με τον Κρόνο

Δεν μπορεί να μείνει στο αποτέλεσμα της Βαλένθια ο Ολυμπιακός, αφού δύο μέρες μετά, αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν το Σάββατο (26/10) τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, όπου δεν έχουν γνωρίσει την ήττα για 116 παιχνίδια, ενώ μετρούν 99 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

 

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Βοηθητική Αίθουσα 5 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ώρα έναρξης 15:00.

Στο ματς δεν θα αγωνιστούν οι Άννα Σπυριδοπούλου και Βασιλική Λούκα, αφού παραμένουν τραυματίες.

H αποστολή του Ολυμπιακού για τo παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Προερχόμαστε από ένα κουραστικό διήμερο και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Βαλένθια. Ξέραμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλό ρόστερ και με ένα δύσκολο γήπεδο για τον φιλοξενούμενο. Τονίζω συνέχεια ότι αυτοσκοπός μας είναι το αήττητο και η παραμονή μας στην κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα προσπαθήσω από την μεριά μου να κρατήσω όσο το δυνατόν στην καλύτερη κατάσταση τις παίκτριές μου και να παίξουμε το μπάσκετ μας απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στο ΣΕΦ και μετά θα ασχοληθούμε με την επόμενή μας αναμέτρηση στο Eurocup».