ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την πρόκριση στη Σερβία ο Θρύλος!

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (23/11) η αποστολή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (24/11) στις 21:00 τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο τη νίκη, η οποία θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των «32» του Eurocup. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών, με εξαίρεση την Άννα Σπυριδοπούλου, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το FIBA TV (https://www.youtube.com/watch?v=Gaj8ScE27hY).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Μας περιμένει ένα πολύ έντονο ματς στην Σερβία. Η ομάδα του Βελιγραδίου θα έχει και την πόιντ γκαρντ των ΗΠΑ, η οποία δεν ήταν στον πρώτο αγώνα. Η αντίπαλη ομάδα παίζει πολύ επιθετικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, χρησιμοποιώντας πολλά ντράιβς και εκτελώντας πολλά τρίποντα. Έχουμε ξεκινήσει να προετοιμαζόμαστε τακτικά, κάτι που θα κάνουμε και στο Βελιγράδι, μέχρι πριν από τον αγώνα».

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου: «Αντιμετωπίζουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα που της αρέσει να τρέχει πολύ το γήπεδο, να πιέζει και να παίζει σκληρά. Δουλέψαμε πολύ αυτές τις μέρες προκειμένου να πάμε στο Βελιγράδι και να πάρουμε την νίκη που θα μας δώσει ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup».