ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup!

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις συνεχίζει την Τετάρτη (7/12) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος υποδέχεται στις 19:30 (YouTube/ESAP TV) την Κηφισιά στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον δεύτερο προημιτελικό του League Cup, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Μετά τη νίκη (0-3) επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο, στο πρώτο ματς των «8» του θεσμού, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται δύο σετ στη ρεβάνς στο Ρέντη, για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά και το Σάββατο (10/12, 21:30) στο «Μ. Μερκούρη», αυτή τη φορά για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Η Κηφισιά αποδείχθηκε πολύ καλή ομάδα, εξάλλου το να παίζεις τόσο συχνά δεν είναι ποτέ εύκολο. Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να ξεκινήσουν επιθετικά και να παίξουν όπως χρειάζεται, για να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού».

Δημήτρης Τζιάβρας: «Είναι ένας αγώνας, που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πολλή προσοχή και να μη μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. Είναι σημαντικό να ξεχάσουμε την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών που παίζουμε και να εμφανίσουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα. Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, για αυτό δεν έχουμε περιθώρια να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αυριανού αγώνα».