ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για να «κλειδώσει» την πρωτιά κόντρα στον Α.Ο. Θήρας!

Mετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «4» του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού οι «ερυθρόλευκες» στρέφει την προσοχή της και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον Α.Ο. Θήρας το Σάββατο (7/3) στις 20:00 (ΕΡΤ SPORTS), στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Η αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της σεζόν με τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην κορυφή με 51 βαθμούς να θέλει να πραγματοποιήσει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και να αυξήσει τη διαφορά από την δεύτερη της κατάταξης ομάδα της Σαντορίνης που ακολουθεί με 49 βαθμούς.  Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν στην απουσία της Σίας Τοτσίδου η οποία δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς λόγω τραυματισμού.

*Στην αναμέτρηση με τον Α.Ο. Θήρας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και 10€ και θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από τις 18:30 στο εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τον Α.Ο. Θήρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Σίγουρα είναι οι δυο καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα αλλά όπως λέω πάντα, στο δεύτερο μέρος της σεζόν η ομάδα μας είναι σε καλή φάση.  Περιμένουμε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και θέλουμε τη νίκη για να διασφαλίσουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν και να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα για τα πλέι οφ»

Η Αρέτα Κονόμη τόνισε από την πλευρά της: «Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό ματς στο οποίο θα δώσουμε μεγάλη σημασία. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς.  Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση».