ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για αποτέλεσμα κόντρα στη Γιούγκ!

Τη Γιουγκ, εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/1) στις 21:30 η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με την οποία ολοκληρώνεται ο Α’ γύρος της φάσης των ομίλων του Champions League. Oι Πρωταθλητές Ευρώπης στο παιχνίδι με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει τη βάση για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του Β’ ομίλου. Ο Ολυμπιακός  βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, και η Γιουγκ στην πρώτη με 18 βαθμούς.  Η αποστολή του Ολυμπιακού, βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Ντουμπρόβνικ και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί ανήμερα του αγώνα.

 

Την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

O προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι της Τετάρτης στο Ντουμπρόβνικ έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς. Ο βαθμός δυσκολίας μέσα στην έδρα της αήττητης Γιούγκ είναι μεγάλος αλλά ο καλός Ολυμπιακός, μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Όμως όπως και να κλείσει ο πρώτος γύρος των παιχνιδιών στον όμιλο, η συνέχεια θα είναι πιο σημαντική και πλέον κάθε παιχνίδι θα είναι κρίσιμο για την υπόθεση πρόκριση».

Ο Κώστας Μουρίκης ανέφερε: «Αν πάρουμε νίκη ή ισοπαλία έχουμε σοβαρές ελπίδες για την πρωτιά. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, αφού δεν είχαμε κολυμβητήριο για τις προπονήσεις. Μόλις άνοιξε το Παπαστράτειο βρήκαμε το ρυθμό μας. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να το δείξουμε. Η Γιούγκ είναι μια παραδοσιακά καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δείξουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Θα είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες».