ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Για… Ιεράπετρα μέσω Αλεξανδρούπολης!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα (20-21/4), ταξίδεψε την Τρίτη (19/2) για την Αλεξανδρούπολη η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (20/2) στις 17:00 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο νοκ άουτ αγώνα της φάσης των «8». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ: «Οι υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο συνεχίζονται με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.  Η ομάδα μας πρέπει να δείχνει την δίψα της για κάθε διοργάνωση. Θέλουμε να παίξουμε στο Φάιναλ Φορ και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να φτάσουμε εκεί».