ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2019-2020
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2019-2020
.
Απόλυτη επιτυχία στο Κύπελλο Πυγμαχίας!

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Κύπελλο Πυγμαχίας «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.» το οποίο διοργάνωσε ο σύλλογός μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Στους 16 αγώνες όλων των κατηγοριών και στους 2 αγώνες επίδειξης στους οποίους μετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, οι αθλητές πρόσφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός τίμησε τους αθλητές του, Αλέξανδρο Τσανικίδη και Παύλο Τσαγκράκο για την σημαντική παρουσία που είχαν στους Μεσογειακούς αγώνες.

Οι αθλητές του Θρύλου, από την αγωνιστική ομάδα και την Ακαδημία διέπρεψαν και κατέλαβαν τις πρωτιές στις 5 από τις 6 κατηγορίες στις οποίες αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά ο «ερυθρόλευκος» απολογισμός:

*H Kυριακή Ασλανίδη αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία των 75 Κιλών Γυναικών, επικρατώντας  της Έλενας-Άννας Μιχελακάκη από τον Μίνωα.

*Ο Ιωάννης Γεμένογλου αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Παίδων επικρατώντας του Φίλιππου Γεωργόπουλου του Ηρακλή Αγ. Αναργύρων.

*Ο Λάμπρος Αναστασάκος αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία 91+ Ανδρών επικρατώντας του Ορφέα Ναυπλιώτη του Ηρακλή Αγ. Αναργύρων, με διακοπή του αντιπάλου.

* Ο Φώτης Τζώτζος αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία 75κ. Ανδρών επικρατώντας του Βιλλέμ Ευμορφιάδη του Εθνικού.

*Ο Γιώργος Χορβαλάκος αντιμετώπισε τον αθλητή του Εθνικού, Πετροπαύλο Μανδουράκη ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στα σημεία στην κατηγορία 64κ. Ανδρών.

* Ο Παναγιώτης Mπαρμπούτσης αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία 69κ. Νέων επικρατώντας του Δημήτρη Νιχωρίτη του Ηρακλή Αγ. Αναργύρων.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τον εξαιρετικό αγώνα επίδειξης μεταξύ του πρωταθλητή του Ολυμπιακού, Παύλου-Πουλίκου Τσαγκράκου με τον Οδυσσέα Τσακουρίδη του ΑΠΣ Περάματος. Στον πρώτο αγώνα επίδειξης που είχε προηγηθεί πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πυγμάχος του Ολυμπιακού Βεΐσυ Αράς απέναντι στον Αλέξανδρο Χρήστου του Εθνικού στην κατηγορία των 69κ. Ανδρών.