ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Παντελάκη

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παντελάκη, με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως πρώτος προπονητής, στον πάγκο των αήττητων νταμπλούχων.  

Στη δήλωσή του στο olympiacossfp.gr ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουντούρη και τον κ. Λεριώτη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Προερχόμαστε από μία χρονιά που κατακτήσαμε το νταμπλ, διευρύνοντας το σερί μας στην Ελλάδα και παίζοντας στην Ευρωλίγκα, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η σεζόν που πέρασε έδειξε την δυναμική της ομάδας μας και είναι οδηγός της χρονιάς που ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνίζεται στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο και να χαρίζει τίτλους στον κόσμο του. Αυτό που θέλω να τονίσω από την μεριά μου είναι ότι φέτος θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι μέσα στο γήπεδο».

Άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παντελάκη και την επόμενη σεζόν θα είναι ο Θάνος Νίκλας, ενώ στο τεχνικό τιμ προστίθεται ο Βαγγέλης Ανυφάντης ως νέος γυμναστής της ομάδας.