ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για τη «μάχη» με Σόλνοκ!

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, με αντίπαλο τη Σόλνοκ. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (8/11) στις 20:00 την ουγγρική ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του Α’ ομίλου την οποία μοιράζονται με τη Γιουγκ, έχοντας το απόλυτο των 9 βαθμών στα τρία προηγούμενα ματς. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το Θοδωρή Βλάχο ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Δείτε τον αγώνα εδώ

Βλάχος: «Με πάθος για τη νίκη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της αναμέτρησης με τη Σόλνοκ δήλωσε τα εξής: «Μετά από 3 νικηφόρα παιχνίδια ταξιδεύουμε στο Σόλνοκ με τον  αντίπαλο μας να θέλει πολύ την νίκη και τους 3 βαθμούς όπως κι εμείς. Και οι δυο ομάδες είμαστε αλλαγμένες σε  σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλά τα  χαρακτηριστικά μας δεν έχουν αλλοιωθεί.  Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στην άμυνα και στην σωστή  διαχείριση των καταστάσεων που θα διαμορφωθούν. Θέλω από τους παίχτες μου να παίξουν χωρίς πίεση και με πολύ πάθος για την νίκη».

Γενηδουνιάς: «Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο»

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr τόνισε: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι αυτό με τη Σόλνοκ. Αν θέλουμε να βρεθούμε στο τέλος των 14 αγώνων για τον όμιλο, στις πρώτες δυο θέσεις πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας τουλάχιστον έναν ή δυο δυνατούς αντιπάλους, ένας εκ των οποίων είναι η Σόλνοκ. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, έχουμε ξαναπαίξει εκεί μέσα και γνωρίζουμε πόσο δυνατή είναι η Σόλνοκ στην έδρα της και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο».