ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για την Sopron

Με την Sopron Basket αναμετριέται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 18:00), στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκες» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Γιώργο Παντελάκη να έχει στην διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Λικέντρα Τζόνσον, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Άννα Σπυριδοπούλου, Αγγελική Νικολοπούλου, Μίρνα Μάζιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Ιβάνα Τίκβιτς.

Για την Χαλκίδα δεν ταξίδεψαν οι Χριστίνα Λίτση και Ρίτα Ρασίντ.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση πως: «Πρόκειται για μία ακόμα αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα. Η Sopron Basket είναι μία πολύ δυνατή αντίπαλος, η οποία έχει πλέον στις τάξεις της και την Κάσας, που την έχει ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο. Εμείς από την μεριά μας παίζουμε μακριά από την φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω όπως και στο παιχνίδι με την Fenerbahce, έτσι και την Τετάρτη, ο κόσμος της Χαλκίδας θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει με τη φωνή του. Εχουμε δουλέψει καλά όλο αυτό το διάστημα και εχουμε εντάξει στο 100% της ομάδας μας την Τίκβιτς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ και από την μεριά μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί της».

Από την μεριά της, η Εβίνα Σταμάτη τόνισε ότι: «Όπως έχουμε κάνει σε όλη την πορεία μας στην Ευρωλίγκα, έτσι και απέναντι στην Sopron παλέψουμε για κάθε κατοχή. Πρόκειται για μία ομάδα που μας νίκησε στην Ουγγαρία και τώρα στην Χαλκίδα και με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε αυτές που πρέπει στο παρκέ».

- Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθονται από το εκδοτήριο στην κεντρική είσοδο του Κλειστού Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης».

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι με την Sopron Basket ελεύθερη είσοδο έχουν και όσες γυναίκες και παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

- Η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Sopron Basket θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.