ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για την πρεμιέρα στο Λιγκ Καπ

Έτοιμη για την έναρξη της σεζόν η οποία ξεκινάει με τη διεξαγωγή της Α’ Φάσης του Λιγκ Καπ είναι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα δώσουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι την Παρασκευή (16/10) στις 17:00 με τον ΟΦΗ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και την Κυριακή (18/10) την ίδια ώρα θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά. Και οι δυο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του συλλόγου μας στο Youtube.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Σίγουρα η καθυστέρηση στην έναρξη της σεζόν δεν ήταν ότι καλύτερο, αλλά από την άλλη πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ.  Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε, έχουμε προετοιμαστεί και είμαστε έτοιμοι. Ξεκινάμε την Παρασκευή και εύχομαι να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς για να δείξουμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε και θέλουμε να κάνουμε. Νομίζω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, σίγουρα δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε να είναι αλλά μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».

Ο Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς ανέφερε τα εξής: «Είναι καλό που ξεκινούν επιτέλους τα επίσημα παιχνίδια. Έχουμε παίξει αρκετά φιλικά με ορισμένες καλές εμφανίσεις αλλά τώρα στα επίσημα ματς είναι διαφορετικά. Θέλουμε να παίξουμε καλά ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και ο πρώτος μας χρονικά στόχος είναι να προκριθούμε στο Final 4 του Λιγκ Καπ. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια. Περιμέναμε πολύ καιρό για να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες και θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς για να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».