ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έτοιμος για απονομή τίτλου!

Την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και την επίτευξη του 7ου σερί νταμπλ, θέλει να πανηγυρίσει την Πρωτομαγιά, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» φιλοξενούν τον Πανναξιακό, την Τετάρτη (1/5) στις 19:00 (ΕΡΤ Sports HD)  στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη στον 3ο τελικό των πλέι οφ και με νίκη θα κλείσουν ιδανικά τη σεζόν πραγματοποιώντας το ιστορικό ρεκόρ των 7 διαδοχικών νταμπλ. Ο Θρύλος προηγείται με 2-0 στη σειρά και έχει την ευκαιρία να γιορτάσει με τον κόσμο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αφορούν τις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Χίπε και Γιώτα, με τις υπόλοιπες αθλήτριες να υπολογίζονται κανονικά.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

*Στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

*Tα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ & 10€ και θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από τις 17:00, από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη.