ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
Ένα ξεχωριστό μπασκετικό διήμερο με την Εθνική Κωφών!

Ένα πολύ ξεχωριστό μπασκετικό διήμερο πέρασαν οι Νεανίδες της Ακαδημίας Μπασκετ κοριτσιών. Τη Δευτέρα και  την Τρίτη 16-17/6/19 προπονήθηκαν μαζί με την εθνική ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία 27/6-7/7.

Η εθνική ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και τα κορίτσια μας είχαν την ευκαιρία να ενταχθούν στη προπόνηση, να ακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμα και να κερδίσουν πολύτιμες μπασκετικές παραστάσεις.

Πέρα από την μεγάλη τιμή της συμμετοχής στην προπόνηση του εθνικού συγκροτήματος, τα παιδιά είχαν την τύχη να γνωρίσουν τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας και να μιλήσουν μαζί τους για την ιδιαιτερότητα τους και το πως αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή τους. Όλες οι αθλήτριες ήταν ανοικτές στη συζήτηση, έλυσαν πολλές απορίες των παιδιών και τους έδωσαν πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά την εθνική ομάδα κωφών για το υπέροχο διήμερο και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Το ρόστερ της Εθνικής Κωφών

Αθλήτριες:

Κοτσιάφτη Αλεξάνδρα,  Στάλα Κοτσιρέα, Ανθή ΧαϊνΆ, Στεφάνια Πατέρα, Λια Σαρακατσάνο, Λαμπρινή  Αγαγιώτου, Γιάννα Βουδούρη, Χρύσα Βεράνη, Δήμητρα Μελλίνη, Αλεξία Σπίνου

Προπονήτρια : Αθηνα Ζερβά

Βοηθός προπονήτρια: Μάρθα Αργυρίου

Γυμναστής: Μεξής Δημήτρης

Διακρίσεις:

2017: χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο

2016: χρυσό πανευρωπαϊκό μετάλλιο