ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
Έναρξη συνεργασίας με την Ζαμπία Μελαχροινού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ζαμπία Μελαχροινού. Η 44χρονη προπονήτρια, γεννημένη στον Πειραιά, το 1979, εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας κολύμβησης του συλλόγου, αναλαμβάνοντας την προαγωνιστική ομάδα.

H Ζαμπία Μελαχροινού διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το χώρο της κολύμβησης, με πολλές επιτυχίες ως αθλήτρια (συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ, το 2000), ενώ είναι προπονήτρια από το 2013. Από το 2013 έως το 2019, αλλά και την περασμένη σεζόν, εργάστηκε στις ακαδημίες του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ενώ από το 2020 μέχρι και το 2022, ήταν προπονήτρια στις ακαδημίες του ΓΝΟ Άρη Νικαίας.

Η δήλωση της Ζαμπία Μελαχροινού στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι, οι μικροί μας αθλητές να αγαπήσουν την κολύμβηση και να βελτιώσουν την τεχνική τους, έτσι ώστε το προαγωνιστικό τμήμα να αναβαθμιστεί και να έχουμε πολλά υποσχόμενους αθλητές, που θα στελεχώσουν στη συνέχεια με επιτυχίες την αγωνιστική μας ομάδα».