ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2021-2022
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2021-2022
.
Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα βόλεϊ γυναικών

Έναρξη προετοιμασίας για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, για την σεζόν 2019/2020, χωρίς τις διεθνής και τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στο πρώτο ραντεβού των νταμπλούχων ο Β’ προπονητής της ομάδας Σπύρος Σαραντίτης καλωσόρισε τις νέες αθλήτριες, καθώς και τις νεαρές από την ακαδημία που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας.
Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας συμμετέχουν οι : Γιώτα Κατερίνα (συντηρητικό πρόγραμμα), Ζακχαίου Κατερίνα, Ζιβoγίνοβιτς Άνα, Κακουράτου Ξένια, Καλανταρίδου Αλεξία, Κωνσταντινίδου Αλίκη, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Ξανθοπούλου Παναγιώτα, Σκοτ Ρίγκαν, Χίππε Σάσκια και οι νεαρές από την ακαδημία, Ζιγκίρη Νεκταρία, Λαναρά Μαρκέλα, Λιόλιου Τζώρτζια, Μερακλή Μαριέττα, Σακελαρίου Ζωή, Συριστρατίδη Αγγελίνα και Φουμάκη Θεοδώρα.
Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (μετά τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), θα ενσωματωθούν οι : Λαμπρούση Τζίνα, Χριστοδούλου Στέλλα, Κονόμη Αρέτα, Τοτσίδου Αθανασία και φυσικά ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. 

Ο Σπύρος Σαραντίτης δήλωσε στο olympiacossfp.gr:
“Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα και στην συνέχεια σε όλες τις ομάδες, τους παράγοντες και όλους τους εμπλεκόμενους με το βόλεϊ, να έχουμε μια καλή χρονιά, να έχουμε υγεία, όσο το δυνατόν λιγότερους ή και καθόλου τραυματισμούς. Όσο αφορά την δική μας ομάδα, να πετύχει τους στόχους που και φέτος είναι αυτοί που ο Ολυμπιακός έχει κάθε χρόνο. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όσο γίνεται πιο μακριά στην Ευρώπη.”

H Αλίκη Κωνσταντινίδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr:
“Άλλη μια χρονιά ξεκινάει, εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα, να έχουμε δύναμη, πίστη και πολύ θάρρος για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Ελπίζω να φτάσουμε πολύ ψηλά φέτος στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα. Καλή αρχή σε όλους, να είστε κοντά μας!”

H Ξένια Κακουράτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr:
“Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού, εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους.”

H Σάσκια Χίπε δήλωσε στο olympiacossfp.gr:
“Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους έβαλα τα αθλητικά παπούτσια μου και τις επιγονατίδες. Για μένα ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα χωρίς βόλεϊ και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είμαι ενθουσιασμένη, έχουμε μια καλή ομάδα, επέστρεψε η Άνα (Ζιβογίνοβιτς) και είναι κάτι καλό! Οι ξένες αθλήτριες έχουμε ξαναπαίξει στην ομάδα, έγιναν κάποιες αλλαγές στις Ελληνιδες. Είμαι ενθουσιασμένη για τα όσα μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα.Στους φιλάθλους μας θα ήθελα να πω, να έρχονται κάθε φορά, σε κάθε παιχνίδι να μας υποστηρίζουν όπως πάντα και μαζί θα μπορέσουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα!”

H Ανα Ζιβογίνοβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr:
“Είμαι ενθουσιασμένη που επέστρεψα τελικά στην ομάδα, και όπως πάντα λέω, αν παίξουμε το παιχνίδι μας θα κερδίσουμε! Ελπίζω όλοι να έχουμε υγεία στην σεζόν και να είμαστε ενωμένες, να είμαστε δυνατές Γιατί μαζί πάντα είμαστε πιο δυνατές και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Κάθε χρόνο είναι το ίδιο, οπότε αν το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο  πιστεύω θα είναι ο καλύτερος.”

 

Video

Έναρξη προετοιμασίας Βόλεϊ Γυναικών (2019/2020)