ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Σφραγίζει» το εισιτήριο για το Final 4

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί το διάστημα 5-7 Απριλίου στις Σέρρες, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο νοκ άουτ προημιτελικό με αντίπαλο τη Θέτιδα Βούλας ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (13/3) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα εξασφαλίζοντας την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσουν το 9ο σερί Κύπελλο. Η κλήρωση του Final θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.. Αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση την δεδομένη απουσία της Σάσκια Χίπε δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.

Η Ειρήνη Κοκκινάκη δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας τον προημιτελικό του Κυπέλλου και στόχο την πρόκριση στο Final 4. Στο παιχνίδι με τη Θέτιδα Βούλας θα αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητά μας και να πανηγυρίσουμε την είσοδο στο Final 4 όπου θα διεκδικήσουμε την κατάκτηση του τροπαίου για 9η διαδοχική σεζόν».