ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Πράξη» πρώτη στα πλέι οφ με τον Μίλωνα!

Στη «μάχη» των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τετάρτη (22/3), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, μετά την κατάκτηση του Challenge Cup, αλλά και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, «μπαίνουν» στη φάση 1-4, δίνοντας το πρώτο ματς με τον Μίλωνα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Στις 18:30 (YouTube/ESAP TV), ο Θρύλος υποδέχεται στην έδρα του την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στον πρώτο ημιτελικό της Volley League, με στόχο το πρώτο από τα τρία βήματα, για την πρόκριση στην τελική φάση. Στην ημιτελική φάση με τον Μίλωνα, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται τρεις νίκες, ώστε να κλείσουν θέση για τους τελικούς της Volley League.

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που σεβόμαστε πολύ και που βελτιώθηκε πολύ την τελευταία περίοδο με την είσοδο του Νανόπουλου. Οπότε, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλό βόλεϊ».

Ανέστης Δαλακούρας: «Φτάσαμε στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν. Καταφέραμε να πάρουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, αλλά τώρα δε μετράει τίποτα από αυτά, γιατί κρίνονται όλα στα τρία θετικά αποτελέσματα. Ο Μίλωνας έχει δείξει μια σταθερότητα όλη τη χρονιά και έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, παίρνοντας και καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ακολουθήσουμε την τακτική μας, για να πάρουμε την πρώτη νίκη σε αυτή τη σειρά».