ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Ο κόσμος μας η δύναμη μας, για αυτούς παίζουμε»

Η Κατερίνα Γιώτα και ο Δημήτρης Τζηράς φιλοξενήθηκαν στο «πλατό» της επίσημης εκπομπής του Ολυμπιακού ΣΦΠ, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου από το OSFP TV και μεταδόθηκε, ταυτόχρονα, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Η κουβέντα με τη διεθνή κεντρική μπλοκέρ περιστράφηκε γύρω από την «ευρωπρεμιέρα» της Τετάρτης (18:00), με την Ντιεκίχρ στο Ρέντη, ενώ ο πρώτος σκόρερ (9 γκολ) του πρόσφατου αγώνα της ομάδας χάντμπολ με τη Δράμα αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά και στις αναμετρήσεις με την κροατική Νέξε, που θα κρίνουν την πρόκριση στους ομίλους του EHF Cup.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη…» μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού ΣΦΠ κι απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

Αποσπάσματα των συνεντεύξεων:

Κατερίνα Γιώτα: «Ο κόσμος μας η δύναμη μας, για αυτούς παίζουμε»

Για την πρεμιέρα της Ευρώπης: «Ξεκινάμε σχετικά νωρίς φέτος, παίζουμε με την Ντιεκίρχ, από το Λουξεμβούργο, μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε με νίκη ώστε να προχωρήσουμε στο θεσμό. Έχουμε δει την αντίπαλη ομάδα και είμαστε έτοιμες για αυτή την αναμέτρηση».

Για την φετινή ομάδα και το πρωτάθλημα: «Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε περισσότερο. Μπορεί να ξεκινήσαμε με ήττα αλλά επιστρέψαμε στις νίκες και από δω και πέρα θα έχουμε μια τέτοια πορεία. Το πρωτάθλημα είναι πιο ανεβασμένο φέτος και όλες οι ομάδες είναι πιο κοντά. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, που είναι ο πρωταθλητής. Σε εμάς υπάρχει η ασφάλεια ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις. Μια ήττα μπορεί να κάνει καλό σε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Δεν στεκόμαστε μόνο σε μια εμφάνιση και συνεχίζουμε δυνατά».

Για την πρόοδο του Ελληνικού βόλεϊ: «Το 2018 για το Ελληνικό βόλεϊ ήταν πολύ σημαντικό, με την πρόκριση της Εθνικής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ από τον Ολυμπιακό και ελπίζω το 2019 να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Στον Ολυμπιακό γίνεται μια οργανωμένη δουλειά και κάθε χρόνο γίνεται και το κάτι παραπάνω. Όλο αυτό σίγουρα βοηθάει και γενικότερα το ελληνικό βόλεϊ και την εικόνα του προς τα έξω».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος είναι συνεχώς στο πλευρό μας και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Για τον κόσμο αυτό παίζουμε και είναι πάντα η δύναμη μας. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα για έναν αθλητή να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Πολλές ανατροπές και νίκες έχουν έρθει με την ώθηση του κόσμου. Την Τετάρτη περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο και να είναι ο έξτρα παίκτης μας».

Δημήτρης Τζηράς: «Να δημιουργήσουμε και εμείς τη δικιά μας ιστορία»

Για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Η Κόμλο ήταν μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και με μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς, κάτι που έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Μέσα στο Ρέντη όμως, δείξαμε τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και μαζί με τον κόσμο, πήραμε μια τεράστια πρόκριση. Η Νέξε, που θα αντιμετωπίσουμε τώρα, είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολη η αποστολή μας και μέσα στην έδρα μας θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα έχουμε κάνει ήδη το κάτι παραπάνω αλλά θέλουμε να πάμε και ακόμα καλύτερα. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας δυναμώνουν και σαν ομάδα καθώς μας κρατάνε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας».

Για την ατμόσφαιρα στο Ρέντη: «Είναι εκπληκτικό να πετυχαίνεις γκολ και να σείεται όλο το γήπεδο. η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι μοναδική και δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψεις. Μόνο αν τη ζήσεις την καταλαβαίνεις και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι πάντα δίπλα μας».

Για το άθλημα του χάντμπολ: «Το Ελληνικό χάντμπολ, ανεβαίνει συνεχώς και η παρουσία του Ολυμπιακού βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό. Είναι γεγονός ότι η παρουσία του Ολυμπιακού, έδωσε άλλη αίγλη στο άθλημα μας. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι δυο ταχυτήτων, αλλά η παρουσία Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τραβάει και τις άλλες ομάδες».

Για το μεγαλείο του Ολυμπιακού: «Για μας είναι πρωτόγνωρο να βλέπουμε και τις προπονήσεις των άλλων αθλημάτων και η συνύπαρξη, στο ίδιο γήπεδο, με τα δυο τμήματα του βόλεϊ, μας βοήθησε να καταλάβουμε κατευθείαν το μεγαλείο του συλλόγου. Είναι μια οικογένεια και όλα τα τμήματα αλληλοϋποστηρίζονται. Εμείς, σαν χάντμπολ, βλέπουμε τα λάβαρα των επιτυχιών των άλλων τμημάτων, καταλαβαίνουμε που έχουμε έρθει και ονειρευόμαστε να πετύχουμε και εμείς αντίστοιχα πράγματα δημιουργώντας τη δικιά μας ιστορία».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.
 
*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018.

Video

Μεγάλη μου Αγάπη! (5/11/2018)