ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Μαζί θα κερδίσουμε τη Σπαντάου»

Ο Γιόζιπ Πάβιτς και ο Λευτέρης Λειβάδης φιλοξενήθηκαν στο «πλατό» της επίσημης εκπομπής του Ολυμπιακού ΣΦΠ, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου από το OSFP TV και μεταδόθηκε, ταυτόχρονα, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι Ένα).

Η συζήτηση με τον αρχηγό της ομάδας πόλο ανδρών εστιάστηκε στο παιχνίδι των Πρωταθλητών Ευρώπης στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» με τη γερμανική Σπαντάου για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20:00) και θα’ ναι το πρώτο εφετινό ευρωπαϊκό της ομάδας στη φυσική της έδρα. Ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος πυγμαχίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ξεκίνημα της περιόδου που σφραγίστηκε με τις προκρίσεις τεσσάρων ταλαντούχων πυγμάχων, οι οποίοι θα ενισχύουν την πρώτη ομάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Όπως κάθε εβδομάδα από τη «Μεγάλη μου αγάπη…» μεταδόθηκαν νέα από τις ομάδες και τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού ΣΦΠ και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

Αποσπάσματα των συνεντεύξεων:

Γιόζιπ Πάβιτς: «Νίκη για να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας»

Για το πρώτο κομμάτι της εφετινής σεζόν:   «Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες αλλά αυτό που έγινε το περίμενα. Τρεις συμπαίκτες μας έλειπαν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας λόγω της στρατιωτικής του θητείας, υπήρχαν τραυματισμοί και το βασικότερο δεν είχαμε κολυμβητήριο.  Ουσιαστικά είναι μόλις δυο εβδομάδες που δουλεύουμε σωστά και όλοι μαζί. Με τον Υδραϊκό κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από δω και πέρα θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αποκτήσει το κολυμβητήριο του και να στεγάζονται όλα τα τμήματα του».

Για τον αγώνα με τη Σπαντάου: «Την Τετάρτη πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και θέλουμε και τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό μας. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Παπαστράτειο, μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σπαντάου, είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά στην έδρα μας πρέπει να τους κερδίσουμε. Δεν έχουν αλλάξει καθόλου σε σχέση με πέρυσι που τους αντιμετωπίσαμε και στο Final-8. Στο Παπαστράτειο, όμως, εμείς είμαστε το φαβορί. Θέλουμε τη νίκη για να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας».

Για τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ: «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάθε χρόνο και πιο δύσκολο. Εφέτος υπάρχουν τουλάχιστον έξι ομάδες ικανές για να φτάσουν στην κορυφή. Επιπλέον, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Είναι πρόκληση να νικάς τον πρωταθλητή Ευρώπης. Μπορεί ως τώρα να έχουμε μετά από δύο ματς ένα βαθμό,  αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα η διοργάνωση. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Είναι διαφορετικό να παίζεις με γεμάτες κερκίδες. Όποιος ήταν στη Γένοβα ξέρει. Ο κόσμος μάς έδωσε την ώθηση που δεν είχαν οι άλλες ομάδες και με τη δύναμη τους φτάσαμε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μοναδικό το συναίσθημα να ακούς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να τραγουδούν. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο και στη Χίο στο φάιναλ 4 του κυπέλλου,  αλλά και την υποδοχή στο Καραΐσκάκη, μετά το ευρωπαϊκό».

Για τον σύλλογο γενικότερα: «Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή παντού λόγω της σπουδαίας δουλειάς  που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και φυσικά από τη διοίκηση. Έχουν όλα τα τμήματα τους καλύτερους παίκτες, Έλληνες και ξένους. Είσαι Ολυμπιακός και δεν μπορείς να έχεις κάτι λιγότερο αν θες να είσαι ο πρώτος. Και όλοι θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Μεγάλη συνεισφορά σε αυτό έχουν και οι οπαδοί μας με την ιδιότητα του μέλους και την κάρτα φιλάθλου».  

Το μήνυμά του για τους φιλάθλους της ομάδας: «Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα γεμίσει την Τετάρτη το κολυμβητήριο.Θα' ναι όπως πάντα δίπλα μας, στην κερκίδα, μαζί θα κερδίσουμε την Σπαντάου και θα ξεκινήσουμε μία νέα ευρωπαϊκή σελίδα μόνο με νίκες».

Λευτέρης Λειβάδης: «Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά»

Για την εξέλιξη της φετινής χρονιάς: «Πλησιάζουμε σιγά σιγά στη διοργάνωση του πρωταθλήματος Elite. Ήδη έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή χρονιά και θέλουμε και εκεί να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Είμαστε άλλωστε οι πρωταθλητές και πολυνίκεις. Στόχος μας είναι να το επαναλάβουμε και φέτος».

Για την περσινή διοργάνωση του πρωταθλήματος Elite: «Είχαμε αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε και είμαστε συνεχώς όλο και πιο δυνατοί. Όλοι οι προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια για την διοργάνωση. Όλοι, στον Ολυμπιακό, έστησαν μια εκπληκτική διοργάνωση και η κ. Τσιλιγκίρη και ο κ. Ζήκας αξίζουν τα συγχαρητήρια σε οργανωτικό επίπεδο. Έχουμε ευθύνη γιατί ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά τόσο αγωνιστικά.όσο και οργανωτικά».

Για τους στόχους του τμήματος: «Όπως προανέφερα πάμε για να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα και θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Η διοργάνωση θα γίνει στην Πάτρα στις 6, 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου. Είμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας και συνεχίζουμε δυνατά. Όλα τα παιδιά είναι πανέτοιμα και σε πολύ καλή κατάσταση. Πήραμε και τέσσερις προκρίσεις παραπάνω για τα τελικά της διοργάνωσης, στους αγώνες που έγιναν στην Καβάλα, πριν από λίγες μέρες. Του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε ενισχυθεί και δουλεύουμε συνεχώς με νέους αθλητές που είναι πολύ δυνατοί και έχουμε ισχυρό σύνολο».

Για την ακαδημία πυγμαχίας: «Έρχονται συνεχώς νέα παιδιά κοντά μας και χαίρομαι που επιτέλους και χάρη στον κ. Μαρινάκη στεγάζουμε το τμήμα μας σε έναν άρτιο χώρο στο γήπεδο Καραΐσκάκη. Τα οφέλη των παιδιών από την πυγμαχία είναι πολλά και σωματικά και σε επίπεδο διαμόρφωση χαρακτήρα».

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (15:00 – 17:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.
 
*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018.

Video

Μεγάλη μου Αγάπη (19/11/2018)