ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, πάμε για το… back to back»

Μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο, για τη στήριξη του στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague στον Πειραιά, είπαν μέσω δηλώσεων τους οι αθλήτριες της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Μαργαρίτα και Βασιλική Πλευρίτου.

Αναλυτικά, η αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Μαργαρίτα Πλευρίτου, δήλωσε: «Και το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, πρέπει να μειώσουμε κι άλλο τα λάθη μας, γιατί σε τέτοια ματς τα λάθη στοιχίζουν. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τις συναθλήτριες μου, ήμασταν συγκεντρωμένες, παρόλο που η διαιτησία δεν ήταν λίγο υπέρ μας, αλλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Πραγματικά, ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο μας για σήμερα, ελπίζουμε και αύριο να είναι ακόμη περισσότερος κόσμος να μας υποστηρίξει, γιατί μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν μεγάλη ώθηση στο νερό».

Η Βασιλική Πλευρίτου ανέφερε: «Το σκορ τα λέει όλα. Ήταν μία νίκη που θέλαμε τόσο πολύ, για αυτό προσπαθήσαμε τόσο πολύ. Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένες και έτοιμες για όποια ομάδα βρεθεί μπροστά μας. Παρόλο που είχαμε κάποια άστοχα κομμάτια στο παιχνίδι μας, καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά, η οποία μας εξασφάλισε τη θέση στον τελικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, περιμένουμε αύριο να έρθουν τόσοι και άλλοι τόσοι. Το… back to back δεν μας αγχώνει καθόλου, πιο πολύ μας πορώνει! Είμαστε έτοιμες».