ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, απίστευτο αυτό που ζήσαμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή και των αθλητών της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr, μετά την κατάκτηση του Challenge Cup και τη νίκη (3-0) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον μεγάλο τελικό στο ΣΕΦ.

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είμαι πολύ χαρούμενος! Κατά τη διάρκεια του τελευταίου πόντου, πέρασε από το μυαλό μου όλος αυτός ο δρόμος που διανύσαμε για να φτάσουμε ως εδώ. Είμαι περήφανος για το σύλλογο και τους φιλάθλους μας και φυσικά, νιώθω χαρά για τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Θέλω να αφιερώσω αυτό το τρόπαιο στα θύματα της πρόσφατης τραγωδίας. Σήμερα, πανηγυρίζουμε και από αύριο, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τους υπόλοιπους στόχους που έχουμε. Το τελευταίο τρόπαιο είναι πάντα το πιο γλυκό, αλλά ας μην ξεχνάμε και το πόσο σημαντικό ήταν για τον σύλλογο, που επέστρεψε στους ευρωπαϊκούς τίτλους μετά από 18 χρόνια».

Τόνσεκ Στερν: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή αυτή που ζούμε. Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου με όλη αυτή την χαρά που νιώθω. Πιστεύω, ότι αξίζαμε αυτό τον τίτλο και σήμερα, ο κόσμος ήταν πραγματικά φανταστικός και μας ώθησε σε αυτή την νίκη. Όλη η ομάδα και όλα τα παιδιά αξίζαμε αυτή την επιτυχία, γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη τη χρονιά, για να φέρουμε πίσω έναν ευρωπαϊκό τίτλο στην ομάδα μετά από χρόνια».

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: «Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος, που μετά από περίπου μια 20ετία, φέραμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο στον Ολυμπιακό, στο βόλεϊ Ανδρών. Είναι απερίγραπτο να παίζεις μπροστά σε 15.000 κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω τον απίστευτο κόσμο της ομάδας για αυτό. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το αποψινό! Είναι όμορφο που βρισκόμαστε εδώ σήμερα και πιστεύω, ότι αυτό οφείλεται στο πόσο καλά ενώθηκαν τα διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά της ομάδας μας και κάναμε το πρώτο βήμα, παίρνοντας τον πρώτο τίτλο. Βήμα-βήμα, θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα φέτος, αλλά πρώτα, θα απολαύσουμε αυτό το ταξίδι που ολοκληρώσαμε σήμερα και θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά και πολύ κουρασμένος, με όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει τους τελευταίους έξι μήνες, η σκληρή δουλειά στο τέλος πάντα σε ανταμείβει, για αυτό νιώθω πολύ ικανοποιημένος! Φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας, σε ευχαριστώ για όλα».

Δημοσθένης Λινάρδος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, για την κατάκτηση αυτού του πολύ σημαντικού τροπαίου για το σύλλογο. Είναι ανταμοιβή όλων των κόπων μας από την πρώτη μέρα, όμως θέλουμε κι άλλα! Είναι τεράστια επιτυχία, ο πρώτος δικός μου τίτλος τέτοιου μεγέθους και είμαι ευτυχισμένος για αυτό. Είναι λογικό! Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δείξαμε, ότι το ελληνικό βόλεϊ κρατάει γερά στα πόδια του. Πάμε και για τους υπόλοιπους τίτλους! Ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός σήμερα. Απίστευτο αυτό που ζήσαμε εδώ! Τον ευχαριστούμε πολύ. Τους θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια, έχουμε κι άλλα τρόπαια να παλέψουμε. Σήμερα διασκεδάζουμε, αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά. Το δύσκολο κομμάτι δεν έχει φτάσει καν στη μέση. Υπάρχουν τρεις ακόμα τίτλοι, τους οποίους θέλουμε να κατακτήσουμε. Θέλουμε και τους τέσσερις τίτλους φέτος, είμαστε διψασμένοι. Είμαστε σκληρή ομάδα».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Δεν εκφράζεται με λόγια αυτό που ζούμε, αυτό που ζήσαμε. Είναι τρομερό το συναίσθημα να παίζεις σε τόσο κόσμο, πάνω από 15.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού! Είναι τρομερό να κερδίζουμε τίτλο έτσι. Είναι καταπληκτικό. Καταπληκτικός είναι και ο κόσμος μας, αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτόν, όπως και στην ομάδα, στο προπονητικό τιμ, σε όλους! Μια ομαδική προσπάθεια. Περάσαμε από δύσκολες στιγμές, φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής και είμαστε περήφανοι για αυτό που ζούμε σήμερα! Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο μας, είναι μοναδικό αυτό που νιώθω! Συγκεντρωνόμαστε για τη συνέχεια, για τους τίτλους στην Ελλάδα! Έχω… τρελαθεί με τον κόσμο μας, μας έκαναν να νιώθουμε τόσο ιδιαίτεροι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό που ζήσαμε σήμερα».