ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Δίπλα σε όλα αυτά τα πρωταθλήματα του Ερασιτέχνη»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Σίγουρα δεν θα επέλεγα αυτή την εξέλιξη στους τελικούς γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρα, αλλά να ξέρετε ότι αυτές οι κατακτήσεις με αυτό τον τρόπο πρώτα από όλα κάνουν πολύ πιο δυνατή την ομάδα, πιστεύουν στον εαυτό τους τα παιδιά, έρχεται ο κόσμος κοντά στην ομάδα ανεξαρτήτου αποτελέσματος το είχαμε υποσχεθεί από την αρχή ότι ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε όπως και αν πήγαινε η ομάδα. Θα πρέπει να ανατρέξουμε σε κάποια δημοσιεύματα του καλοκαιριού γιατί όσο και αν φαίνεται τώρα δεν ήταν εύκολο ούτε ήμασταν εμείς αυτοί οι οποίοι ήμασταν το απόλυτο φαβορί, ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός και σίγουρα θα το επέλεγα γιατί η ομάδα έγινε δέκα φορές πιο δυνατή από αυτή τη σειρά. Νομίζω ότι από του χρόνου η ομάδα θα έχει περισσότερο κόσμο. Κατάλαβε ότι έχει να κάνει με μια ομάδα η οποία έχει μπει στο νόημα του Ολυμπιακού, δεν τα παρατάει ποτέ. Είχαμε σαν οδηγό παρόμοιες ανατροπές που είχαν συμβεί σε άλλα τμήματα και περισσότερο από όλα ήταν να βάλουμε το όνομά μας δίπλα σε όλα αυτά τα πρωταθλήματα στον Ερασιτέχνη».

ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής στην πρώτη του συμμετοχή στο χάντμπολ! Και νταμπλούχος! Δεν θα μπορούσε αυτή η σεζόν να μας δώσει περισσότερες χαρές. Δώσαμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού, που ήρθε και μας ώθησε. Όλος ο κόσμος ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Τα καλύτερα έρχονται».

 

ΣΑΝΙΚΗΣ: «Μπορεί ένα 3-0 να μην είχε τη γλύκα που είχε αυτή η ανατροπή. Η ομάδα έδειξε τεράστιο χαρακτήρα, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω τέτοιες στιγμές με την ομάδα που αγαπάω! Το αφιερώνω σε όλο τον κόσμο του Θρύλου, στις οικογένειες μας, στην προεδράρα μας και φυσικά, στους εαυτούς μας γιατί δείξαμε σε όλη τη χρονιά μια συνέπεια, μια σταθερότητα. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν αδικία. Τέλος ευχαριστούμε τους χρηματοδότες του τμήματος τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Ξυνή για την πολύτιμη βοήθειά τους».

 

ΑΛΒΑΝΟΣ: «Συγκινητική η ανατροπή. Η ΑΕΚ είχε βοηθηθεί από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είχε ρυθμό, ενώ εμείς όχι λόγω της μεγάλης αποχής μας από τη δράση. Με το που βρήκαμε τα πατήματα μας στεφθήκαμε άξια νταμπλούχοι. Μεγάλη στιγμή και για μας και για τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

 

ΤΖΗΡΑΣ: «Μια επική ανατροπή, δεν το παρατήσαμε ποτέ, ακόμα και στο 0-2 που ήταν δύσκολα τα πράγματα. Βήμα-βήμα φτάσαμε στην ιστορική ανατροπή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Κρατάμε το νταμπλ και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε πολλά τα επόμενα χρόνια».

 

ΚΩΣΤΑΚΙΔΗΣ: «Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει πιο εύκολο. Είχαμε κάποια νεύρα, μας βγήκε και η κούραση. Εκμεταλλεύτηκε και ο αντίπαλος κάποια σφυρίγματα που ήταν αμφισβητούμενα, μπήκε στο παιχνίδι. Ευτυχώς αντιδράσαμε, είχαμε την εμπειρία και φτάσαμε στη νίκη. Τρομερή και φανταστική η εξέλιξη των τελικών. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Μοναδική εμπειρία. Θεωρώ, ότι κάναμε τεράστια ανατροπή».

 

ΚΑΝΔΥΛΑΣ: «Ο κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί, όπως κι εμείς, καλύτερη κατάληξη. Εκεί που ήμασταν στο 2-0, να γυρνάς τη σειρά σε 3-2 δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή».

 

 

 

*Ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης και ο Δημήτρης Τζηράς μοιράστηκαν τον τίτλο του ΜVP του πρωταθλήματος της Handball Premier.