ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2020-2021
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2020-2021
.
«Ασημένια» η Σούμπαση στο 4ο Κύπελλο Ακρόπολης

Εξαιρετική ήταν η παρουσία το τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, την πρώτη μέρα του 4ου Κυπέλλου Ακρόπολης, που άρχισε στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων, με απολογισμό ένα ασημένιο μετάλλιο από την Σεμέλη Σούμπαση, στην κατηγορία των -55 κιλών, στις μαύρες ζώνες. Η «ερυθρόλευκη» πρωταθλήτρια, που είναι γεννημένη το 2006, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου μετά από από δυο πολύ δύσκολους αγώνες.

Η Σεμέλη Σούμπαση, επικράτησε, στον πρώτο αγώνα, της Δήμητρας Βασιλειάδου, του Α.Σ. Υψηλάντη και στην συνέχεια ηττήθηκε από την Σταυρούλα-Ιωάννα Μπέσιου, του Α.Σ. Εθνικός 65, για να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Στις υπόλοιπες  «ερυθρόλευκες» συμμετοχές της πρώτης ημέρας οι Μαρία Λιακάκου και Όλγα Χαιρετάκη, στην πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες, είχαν θετική παρουσία, δείχνοντας πολύ καλά δείγματα για το μέλλον.

Η Μαρία Λιακάκου, γεννημένη το 2007, αγωνιζόμενη στην κατηγορία των -51 κιλών, στις έγχρωμες ζώνες, ηττήθηκε στους αγώνες πριν την είσοδο της στα μετάλλια, από την Λαμπρινή Δρυμούση, του Α..Γ.Σ. Αχιλλέας Νίκαιας. Η επίσης 12χρονη Όλγα Χαιρετάκη, αγωνίστηκε στα +59 κιλά, στις έγχρωμες ζώνες και έχασε στον προημιτελικό, από την Αλεξάνδρα Μίτικα, του Ολυμπιακού Νίκαιας.

Οι  αγώνες συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο και οι «ερυθρόλευκες» συμμετοχές ολοκληρώνονται με την Ελπίδα Σεγρεδάκη,  που θα αγωνιστεί την Κυριακή (14/4), στην κατηγορία των -55 κιλών των έγχρωμων ζωνών.