ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ 2023-2024
.
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ 2023-2024
.
«Άγγιξε» το μετάλλιο ο Τσανικίδης, μεγάλη «μάχη» ο Τσαγκράκος

Έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες, αγωνιζόμενοι στο κορυφαίο επίπεδο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μινσκ, οι Αλέξανδρος Τσανικίδης και Παύλος Τσαγκράκος. Οι πρωταθλητές πυγμάχοι του Ολυμπιακού εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας στους αγώνες και πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις διεκδικώντας τη διάκριση.

Με δυο νίκες στους καλύτερους «8»!

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης έφτασε ένα βήμα πριν τα μετάλλια, αφού αποκλείστηκε από τον Αρμένιο πρωταθλητή Χοβάνες Μπάτσκοφ στα προημιτελικά της κατηγορίας των 64 κιλών. Για να φτάσει στην καλύτερη οκτάδα της διοργάνωσης ο Αλέξανδρος Τσανικίδης χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βούλγαρου Βενσάν Κιρκόροφ σε βάρος του οποίου επικράτησε με 5-0 και πανηγύρισε την πρόκριση στους «16».  Στην προημιτελική φάση τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ισραηλινό Αχμάντ Στίουτι τον οποίο νίκησε με 3-2 σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Πάλεψε αλλά έχασε στις λεπτομέρειες ο Τσαγκράκος

Ο Παύλος Τσαγκράκος μετά από μια σπουδαία  «μάχη» που έδωσε και κρίθηκε στις λεπτομέρειες ηττήθηκε με 3-2 από τον Σουηδό Άνταμ Σαρτουά στην πρεμιέρα των αγώνων για την κατηγορία των 75 κιλών. Ο διεθνής αθλητής του Ολυμπιακού πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έφτασε κοντά στο νικηφόρο αποτέλεσμα, το οποίο ωστόσο μετά από ένα ισορροπημένο αγώνα κατέληξε στον αντίπαλό του.